ISP söker IT-tekniker

ISP söker IT-tekniker med inriktning på säkerhetsfrågor.

 

Arbetsbeskrivning

Inspektionen för strategiska produkter (ISP) har egen drift av IT-system som innebär mycket höga krav på säkerhet. Arbetet kommer att vara varierande och ansvarsfullt, och bestå av drift och underhåll samt support av våra olika system. Arbetsuppgifterna kommer primärt att beröra brandväggar, IT-säkerhet, Exchange, SQL Active Directory och Veritas Backupexec samt IT-support.

 

Vem är du?

Vi söker dig som har arbetat praktiskt med IT-frågor och IT-drift i några år. Du har arbetat med Windows serverdrift och brandväggsadministration. Din kompetens ligger i huvudsak inom Microsofts produktområden. Du har en bred kunskap om drift av system och program i Microsoftmiljö samt goda kunskaper om nätverk. Det är vidare meriterande om du har arbetat med, och har kunskaper om, brandväggar och IT-säkerhet. Som person är du driftig, analytisk, lyhörd och kommunikativ med mycket god samarbetsförmåga. Du har en relevant utbildning inom IT och säkerhet.

 

För att arbeta på ISP krävs svenskt medborgarskap, då anställningen är säkerhetsklassad och kräver godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll.

 

Om ISP

ISP är en statlig myndighet med uppdrag inom svensk utrikes-, försvars- och säkerhetspolitik. Myndigheten är tillstånds- och tillsynsmyndighet när det gäller krigsmateriel och produkter med dubbla användningsområden och nationell myndighet för kemvapenkonventionen. ISP hanterar även riktade sanktioner, deltar i internationellt samarbete och ger Regeringskansliet stöd och bistånd inom angivna områden. Läs mer om oss på isp.se.

 

Myndigheten strävar efter en jämn köns- och åldersfördelning samt en ökad mångfald. ISP erbjuder dig en arbetsplats med förmåner som t.ex. flexibel arbetstid, möjlighet till friskvård, goda semestervillkor och möjligheter till vidareutbildning. Vi sitter i nyrenoverade lokaler i Solna Strand med egna rum och goda kommunikationer.

 

Anställningen är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning om 6 månader.

 

För ytterligare information kan Andreas Gärdström, IT-ansvarig, kontaktas på telefon 08-406 31 08.

 

Ansökan

Ansökan ska ha inkommit senast 25 mars 2019 till registrator@isp.se med angivande av referensnummer 2019-9.2-0003. Du kan också skicka in din ansökan per post till ISP, Box 6086, 171 06 Solna. Urval till intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Enligt Riksarkivets föreskrifter gallras ej antagna ansökningshandlingar två år efter att tillsättningsbeslutet vunnit laga kraft.

 

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

 

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss kan du skicka ett e-post till: